Medewerkers fluitend naar het werk, nu én straks? Het kan!

Laatste update 30 juli 2018 Leestijd: 2 min

Op een gezonde en toekomstbestendige manier aan het werk. Dat wilt u toch ook voor uw medewerkers? En het mooie is: zowel u als ondernemer als uw medewerkers kunnen daar zelf wat aan doen! Meld u aan voor een gezamenlijke bijeenkomst over duurzame inzetbaarheid, volop concrete tips en informatie.

Langer doorwerken in een wereld die continu verandert. De nieuwe technieken en technologieën vliegen ons om de oren en ook de klantwensen veranderen. Dit vraagt om een andere manier van werken.
Tijdens de bijeenkomst krijgt u tips over hoe u bijvoorbeeld ziekteverzuim kunt voorkomen en uw personeel kunt behouden. En wat kunt u doen aan het vinden van balans tussen werk en privé, ook bij uw medewerkers? Of hoe kunt u ervoor zorgen dat uw medewerkers meer hun verantwoordelijkheid pakken om zich verder te ontwikkelen?

Meld uw bedrijf of team aan voor de bijeenkomst

Tijdens deze twee uur durende bijeenkomst bij u op het bedrijf komen deze onderwerpen aan bod. Datum en tijdstip worden in overleg bepaald. De bijeenkomst is gratis en bedoeld voor alle bedrijven die afdragen aan OOMT. Wees er snel bij, want vol = vol!

Meld u aan op www.oomt.nl/duurzame-inzetbaarheid. Meer informatie? Neem contact op met (030) 608 77 55.

 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring