Maak kennis met het nieuwe team van BOVAG Fietsbedrijven

Laatste update 06 juli 2018 Leestijd: 3 min

Het team van BOVAG Fietsbedrijven is weer op volle sterkte. Christa Grootveld heeft per 1 juli 2018 het stokje van Willem Helwegen overgenomen. En accountadviseur Arthur van Engelen is afgelopen maand gestart in de buitendienst. Lees meer over het team achter BOVAG Fietsbedrijven.

Het team bestaat uit:
  • Branchemanager Christa Grootveld
  • Accountadviseur buitendienst Frans Bastiaansen
  • Accountadviseur buitendienst Arthur van Engelen
  • Beleidsmedewerker Alda Jansen
  • Secretaresse Diony de Goeij

Kennismaking

Christa Grootveld werkt ruim 5,5 jaar bij BOVAG als branchemanager voor de afdeling Gemotoriseerde Tweewielerbedrijven: “veel uitdagingen in de motor- en scooterbranche gelden ook voor fietsbedrijven. Veel herkenbare onderwerpen dus en een goede kans om gezamenlijk deze uitdagingen aan te gaan. Ik kom graag langs voor kennismaking en om te sparren over actuele zaken."  

Heb je komende weken de koffie klaar en een half uurtje tijd voor kennismaking? Of wil je sparren met onze accountadviseurs Frans of Arthur? Stuur dan een mailtje naar fiets@bovag.nl. We komen graag bij je langs!  

Facebook-groep voor fietsbedrijven

Er is een besloten Facebook-groep voor BOVAG-fietsbedrijven opgericht. Medewerkers van BOVAG en collega-ondernemers plaatsen daar regelmatig berichten. De groep geeft ook ruimte om onderling te praten over branchegerelateerde zaken. U kunt zich aanmelden voor deze besloten groep via deze link of zoek op Facebook naar ‘BOVAG Fietsbedrijven’.

Ledenadvies & bemiddeling

Heeft u vragen over arbeidsrecht, cao, milieu-, fiscale en algemeen juridische zaken? Zoek het antwoord op mijn.bovag.nl. Mocht u het antwoord daar niet kunnen vinden, neem dan contact op met BOVAG Ledenadvies. Zij zijn telefonisch te bereiken via (030) 659 5300. U kunt ook contact opnemen via mijnBOVAG. Ook als u een geschil heeft met een klant, is BOVAG er voor u. Bel dan met BOVAG Bemiddeling via (030) 659 53 95. 
BOVAG-contactpersonen-FTS-2018.jpeg
Foto (van links naar rechts): Arthur van Engelen, Alda Jansen, Christa Grootveld,
Frans Bastiaansen, Diony de Goeij

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring