Onderhandelingen voor nieuwe cao Motorvoertuigen starten na zomer

Laatste update 17 juli 2018 Leestijd: 2 min

De cao Motorvoertuigen- en Tweewielerbedrijf (MvT) loopt 31 oktober dit jaar af en dat betekent dat de sociale partners weer om de tafel gaan voor een nieuwe cao MvT. BOVAG doet dat als vertegenwoordiger van de werkgevers en de vakbonden FNV, CNV en de Unie namens de werknemers. Na de zomer starten de cao-onderhandelingen.

De eerste gesprekken zijn op 5 september, gevolgd door nog twee sessies op 19 september en 3 oktober. BOVAG bereidt zich sinds dit voorjaar hierop voor. Er zijn verschillende onderzoeken geweest waarin BOVAG-leden hun mening en input konden geven. De uitkomsten daarvan worden nu zorgvuldig verwerkt en geanalyseerd. Daarnaast hebben verschillende leden in een aantal bijeenkomsten gesproken over de mogelijke invulling van een nieuwe cao. 

In contact

Namens de BOVAG-leden zit Fedde Monsma, manager arbeidsvoorwaarden en -verhoudingen bij BOVAG,  aan de onderhandelingstafel. Heeft u vragen over de cao-onderhandelingen, of wilt u hier iets over kwijt, dan komt hij graag in contact met u. Hij is bereikbaar via (030) 659 53 19 en feddemonsma@bovag.nl. Voor alle overige vragen over werkgeverszaken kunt u terecht bij de adviseurs van BOVAG Ledenadvies. 

Op de hoogte 

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de cao's en andere zaken die te maken hebben met personeel en werkgeverszaken? BOVAG-leden kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief Werkgeverszaken. Deze wordt elke 2 à 3 weken naar alle abonnees verstuurd en bevat een verzameling berichten zoals die ook te vinden zijn op mijnBOVAG.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring