Stel ondernemersvragen aan Ledenadvies en Bedrijfsadvies op het fietscongres

Laatste update 12 januari 2018 Leestijd: 3 min

BOVAG Ledenadvies en Bedrijfsadvies zijn aanwezig op het jaarcongres van BOVAG Fietsbedrijven. Op het netwerkplein kunt u op 29 januari terecht met ondernemersvragen. Of het nu gaat om juridische vragen of dilemma’s over de toekomst van uw bedrijf. BOVAG helpt u graag om nu en in de toekomst succesvol te kunnen zijn. Wees erbij en meld u snel aan!

Meld u direct aan voor het fietscongres

#Hoe ziet de toekomst van uw fietsbedrijf eruit? #Hoe gaat u daarvoor zorgen? En: #Hoe kan BOVAG u daarbij helpen? Deze vragen staan centraal tijdens het jaarcongres. En om u concreet te helpen zijn adviseurs van Ledenadvies en Bedrijfsadvies aanwezig.

Voor en door ondernemers

Keuzes maken is de komende tijd belangrijk voor fietsbedrijven. Denkt u naar om uw bedrijf te ontwikkelen tot een grote fietsconceptstore, of ziet u meer in een serviceconcept waarbij uw vooral geld verdient aan urenverkoop? Of heeft u plannen voor reorganisatie, bedrijfsoverdracht of misschien het stoppen van uw bedrijf? De bedrijfsadviseurs zijn zelf ondernemers (geweest) in de mobiliteitsbranche en hebben concrete praktijkervaring en een brede helikopterview. Ontdek wat ze voor u kunnen betekenen op het jaarcongres.  

Antwoord op juridische vragen

Misschien loopt u wel rond met vragen over arbeidsrecht, cao-, milieu-, fiscale of andere juridische zaken. Loop dan langs bij de Ledenadvies op het netwerkplein en krijg ter plekke antwoord van een van de medewerkers.

Mis het niet!

Het jaarcongres van BOVAG Fietsbedrijven is een dag vol informatie en inspirerende sprekers en wordt gehouden in Fort Voordorp in Groenekan. Om 12.30 uur is het ontvangst met een lunch, waarna het programma om 13.30 uur van start gaat. Het congres sluit om 18.00 uur af met een dinerbuffet. Meld u direct aan of kijk hier voor het gehele programma.

Nog meer redenen om naar het fietscongres te komen

  1. Krijg een update van de belangrijkste ontwikkelingen in de markt
  2. Maak kennis met uw nieuwe voorzitter
  3. Hoor #hoe BOVAG u verder helpt in 2018
  4. Sta stil bij essentiële keuzes die uw bedrijf winstgevender maken
  5. Leer meer over bedrijfsoverdracht en bedrijfsbeëindiging
  6. Raak geïnspireerd door boeiende sprekers
  7. Praat gezellig bij met collegaondernemers onder het genot van een hapje en drankje
Het congres wordt mede mogelijk gemaakt door ENRA en BOVAG Leasefiets.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring