AutohaagZeeuw omarmt 100% onderhouden-label

Laatste update 19 januari 2018 Leestijd: 2 min

Autohaag Zeeuw is sinds 1 januari deelnemer van het 100% onderhouden-label. Alle achttien verkoopvestigingen gaan met het nieuwe weblabel adverteren bij de occasions.

Jan Hofstede, financieel directeur Autohaag Zeeuw, en Anton Pluim van de stichting 100% onderhouden, beklonken dit onlangs met een handdruk. Voor autokopers heeft dit label meerwaarde omdat een volledig onderhouden auto hierdoor direct herkenbaar is.
De Ford & Kia-vestiging in Leiderdorp werkt al langer met dit label. De occasionmanager merkt in de praktijk dat het label helpt bij de onderbouwing van een hogere prijs, en dat helpt dus ook in de onderhandeling om die prijs vast te houden.

Wat is 100% onderhouden?

De stichting 100% onderhouden zet zich in voor transparantie van gepleegd auto-onderhoud en wordt hierin gesteund door ANWB en BOVAG. Het kwaliteitslabel 100% onderhouden is voor deelnemers aan te vinken bij het adverteren van een auto en is qua opzet vergelijkbaar met het NAP-weblabel. Autokopers hechten veel waarde aan deze informatie. Uit eerder uitgevoerd onderzoek bleek dat autokopers gemiddeld bijna duizend euro méér willen betalen als dezelfde auto een aantoonbare en kloppende onderhoudshistorie heeft.

Meer informatie is te vinden op www.100procentonderhouden.nl

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring