Speciaal voor fietsbedrijven: workshop bedrijfsoverdracht- en beëindiging

Laatste update 09 februari 2018 Leestijd: 2 min

BOVAG en H&L Accountants & Belastingadviseurs organiseren op maandag 5 maart een workshop over bedrijfsoverdracht- en beëindiging. “Het is belangrijk om bijtijds te beginnen met de voorbereidingen daarvan. Want het kost zo drie tot vijf jaar om de fiscale en financiële kant te regelen,” aldus accountant Daan Luijkx. Gaat u over een paar jaar stoppen of neemt een familielid de zaak over? Laat u dan bijspijkeren tijdens deze bijeenkomst in het BOVAGhuis in Bunnik.

Daan Luijkx van H&L Accountants ziet in de praktijk veel fout gaan bij overdrachten en beëindigingen. “Er is niet goed nagedacht over wat er met het personeel gaat gebeuren of over het inkomstenplaatje van de ondernemer erna. Of er moeten door bepaalde keuzes grote bedragen worden betaald aan de fiscus.” Luijkx adviseert bedrijven dan om op tijd te starten met de voorbereidingen en advies in te winnen.

Geïnteresseerd?

De praktische workshop ‘Bedrijfsoverdracht- en beëindiging' op maandag 5 maart is speciaal toegespitst op de praktijk van fietsbedrijven. Er kunnen 30 personen deelnemen (maximaal 2 personen per bedrijf). Vanaf 18.00 worden de deelnemers ontvangen met soep en een broodje in het BOVAGhuis in Bunnik. De bijeenkomst start om 19.00 uur en wordt omstreeks 21.30 uur afgerond.

De workshop op 5 maart is vol. Bij voldoende interesse wordt deze nog een keer aangeboden. Als u het onderstaande interesseformulier invult, krijgt u een mailtje als er een nieuwe datum bekend is. Log in voordat u het formulier invult, dan worden uw gegegevens automatisch ingevuld.

Interesseformulier

Required form 'InteresseformulierFTSbedrijfsoverdracht' does not exist.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring