Herinnering: kijkdag bij winnaar Autobedrijf van het Jaar 2017-2018 Tjeerdsma

Laatste update 02 maart 2018 Leestijd: 2 min

Altijd al achter de schermen willen kijken bij een echte winnaar? Kom dan op donderdag 8 maart een kijkje nemen bij Autobedrijf Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge. Eigenaar Tjeerd Tjeerdsma, zijn ouders en het team sleepten in oktober de titel ‘Autobedrijf van het Jaar’ in de wacht. Samen met BOVAG organiseert het bedrijf nu een speciale kijkdag voor collega-bedrijven. U kunt zich nu aanmelden.

Leden kunnen een uitgebreid kijkje in de keuken van Tjeerdsma verwachten. Tjeerd vertelt onder meer welke inspanningen zij hebben verricht om hun familiebedrijf op het hoogste niveau te laten functioneren. Hoe gaat het bedrijf om met de bedrijfsovername van vader op zoon? En hoe heeft zoon Tjeerd het team enthousiast gekregen voor de nieuwe koers en dit met succes uitgevoerd?

“Doel van de verkiezing van Autobedrijf van het Jaar is enerzijds het onafhankelijk kanaal promoten bij het grote publiek én kwaliteit en professionaliteit zichtbaar maken als inspiratiebron voor collega-ondernemers”, zeggen Hans Joosten en Kim van den Berg van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven. “Van elkaar leren, kennis delen en nuttig gebruik maken van de mogelijkheden die er binnen het BOVAG-netwerk zijn is  ook het idee achter deze bijeenkomst in Nieuw-Weerdinge. Maak dus gebruik van deze kans en kom 8 maart een kijkje nemen bij Tjeerdsma.”

U bent uitgenodigd om gezamenlijk een hapje te eten om 18.00 uur. U heeft ook de mogelijkheid om 19.00 uur pas aan te sluiten als het programma start. Aanvullend is er een rondleiding met toelichting en gelegenheid tot vragen stellen. Om 21.00 a 21.30 uur eindigt het programma.

Klik hier om u aan te melden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring