Winnaar BOVAG Vakman bekend!

Laatste update 21 december 2018 Leestijd: 2 min

Tweewielerbedrijf Goossens uit Borculo is de winnaar van de BOVAG Vakman Game. Het team van Goossens heeft naast een teamtaart en de beker ook een teamuitje gewonnen ter waarde van €250,-.

Met 1563 punten bleek Tweewielerbedrijf Goossens te sterk voor de runners up: Bikeshop Stefan Kluytmans scoorde 1415 punten en Leijenhorst 2wielers haalde in totaal 1315 punten binnen. 

Snelste bandenwissel

Op 8 oktober startte de eerste missie van de Vakman Game met 52 teams en in totaal meer dan 250 fietsmedewerkers die streden om de titel Winnaar Vakman Game 2018. De missie die de meeste strijd opleverde was de missie ‘Snel sneller snelst’, waarbij de tijd voor de snelste bandenwissel werd genoteerd. Veel teams waagden hier zelfs meerdere pogingen om de snelste tijd te boeken. Uiteindelijk lukte dat Tweewielerbedrijf Goossens in 24,3 seconden:
 
  
 

Wat leverde de game op?

Na zeven missies kwam er op 17 december een einde aan de Vakman Game. Deelnemende teams reageren erg enthousiast over de game, wat ze ervan opgestoken hebben en wat het hen aan samenwerking en klantenkennis heeft opgeleverd. De game bleek hen ook minder tijd te kosten (gemiddeld één uur per week gedurende acht weken), dan vooraf verwacht. Andere inzichten die naar voren kwamen is dat grotere teams beter scoren dan kleinere teams. En dat het stellen van doelen vooraf als verkoopteam helpt: 47 procent van de teams scoorde boven het door hen gestelde (verkoop)doel.  

Achtergrond Vakman Game

BOVAG ontwikkelde de Vakman Game in samenwerking met fietsondernemers. Met de Vakman Game kunnen fietsondernemers de klantgerichtheid, verkoopvaardigheden en samenwerking van hun team verbeteren. Gedurende een periode van acht weken krijgen de deelnemende teams via een app opdrachten te vervullen die te maken hebben met klantkennis, verkoop en de samenwerking binnen het team. Kijk voor meer info op mijn.bovag.nl/vakmanapp.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring