Fietsbedrijf Goossens uit Borculo winnaar van snelste bandenwissel

Laatste update 14 december 2018 Leestijd: 2 min

In een recordtijd van 24,34 seconden verwisselde Fietsbedrijf Goossens de band en werd daarmee de winnaar van de populaire ‘Snel Sneller Snelst Missie’ van de BOVAG Vakman Game. Deze game is door BOVAG ontwikkeld om de klantgerichtheid, verkoopvaardigheden en samenwerking van en binnen teams te verbeteren.



Uit handen van BOVAG-accountadviseur Arthur van Engelen ontvingen eigenaar Henk Beumer (links op de foto) en monteur Bjorn Vonk (rechts op de foto) gisteren de felbegeerde beker.
 
Het complete team van Fietsbedrijf Goossens:

Spannende ontknoping

Het bleef tot het einde van de missie spannend wie de uiteindelijke winnaar zou worden. Heel veel aan de Vakman Game deelnemende teams deden een poging (of soms wel meerdere) om een goede tijd neer te zetten. Bike Totaal van Wijk Fietsen uit Veenendaal zette met 28,12 seconden de tweede tijd neer en Bikeshop Stefan Kluytmans uit het Brabantse Liessel noteerde de derde tijd met 28,31 seconden.

Het bewijs

In onderstaand filmpje is te zien hoe Fietsbedrijf Goossens het klusje klaarde:

Slot Vakman Game

Inmiddels is de laatste missieweek van de BOVAG Vakman Game ingegaan. Er is nog een aantal fietsbedrijven in de race voor de titel Vakman van het Jaar 2018. 52 teams startten half oktober met de BOVAG Vakman Game-app. Door middel van het spelen van verschillende opdrachten, missies genaamd, proberen fietswinkelteams hun klantenkennis, verkoopvaardigheden en samenwerking onderling te verbeteren. Komende week wordt de winnaar bekend gemaakt en is de game officieel afgelopen. Kijk voor meer info op mijn.bovag.nl/vakmanapp.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring