DCR actief aanwezig op InterClassics

Laatste update 14 december 2018 Leestijd: 2 min

BOVAG Dutch Car Restorers is in januari 2019 aanwezig op de InterClassics oldtimerbeurs. Een volledig gerestaureerde Packard Twelve Touring uit 1934 en een klassieker die nog in opbouw is, vormen deze editie het bewijs van het vakmanschap van DCR-leden. InterClassics wordt gehouden van 10 t/m 13 januari in het MECC in Maastricht.

Packard-Twelve.jpgDCR presenteert zichzelf komend jaar voor de tweede keer onder BOVAG-vlag op de goed aangeschreven klassiekerbeurs. In de Noordhal, op standnummer N.1650, geven de aanwezige leden presentaties en demonstraties op het gebied van restauratie van carrosserie, techniek en interieur. Komt u naar InterClassics? Dan bent u van harte welkom op onze stand. Kijk voor informatie over de beurs en kaarten op www.interclassicsmaastricht.nl.
 

Europese vraag

 

BOVAG Dutch Car Restorers is overigens één van de partners in het project ‘Clean & Future Proof Mobility Concepts’ dat door de Europese Unie vanuit het zogeheten EFRO fonds wordt gesubsidieerd. Er is vanuit heel Europa vraag naar het vakmanschap dat Nederlandse autorestaurateurs en bekleders bieden. Mede dankzij de Europese subsidie kan BOVAG-DCR ervoor zorgen dat dit vakmanschap behouden blijft. 

Logo_EU_NEDERLANDS_EFRO_eronder_kleur_JPG.jpg

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring