BOVAG organiseert groot debat over toekomstige brandstoffenmix

Laatste update 13 december 2018 Leestijd: 2 min

Op het BOVAG Brandstofdebat op 31 januari gaan vertegenwoordigers van de landelijke overheid, oliemaatschappijen, autofabrikanten, leveranciers en ondernemers met elkaar in gesprek. Als BOVAG-lid kunt u daar bij zijn, schrijf u snel in.

Als het aan de Europese milieuministers ligt, stoten personenwagens die vanaf 2030 op de markt komen 35 procent minder CO2 uit dan in 2021. Voor bestelwagens gaan ze voor een verlaging van dertig procent. Het Europees Parlement wil zelfs een afname van veertig procent.

Wat de uitkomst gaat zijn, is niet duidelijk. Maar dat er iets gaat veranderen door de klimaatambities van de overheid, dat lijkt zo klaar als een klontje. Duurzaam rijden heeft gevolgen voor de markt. Wat zijn de consequenties? Waar moeten we beginnen met de omschakeling? Hoe snel gaat het proces?

 
Op 31 januari 2019 staan deze vragen centraal tijdens het eerste BOVAG Brandstofdebat in TivoliVredenburg in Utrecht. Vertegenwoordigers van de landelijke overheid, oliemaatschappijen, autofabrikanten, leveranciers en ondernemers gaan aan de hand van prikkelende stellingen met elkaar in gesprek over de toekomstige brandstoffenmix. Maarten Bouwhuis, o.a. bekend van BNR Nieuwsradio, leidt het debat. 

Als BOVAG-lid bent u uiteraard van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Meer gedetailleerde informatie over het programma en een inschrijfformulier vindt u via de button hieronder. 


Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring