Onzekerheid vertraagt herstel pensioenfonds PMT

Laatste update 20 augustus 2018 Leestijd: 2 min

Onzekere internationale (economische) ontwikkelingen drukken hun stempel op het herstel van pensioenfonds van de mobiliteitsbranche PMT. De beleidsdekkingsgraad steeg in het tweede kwartaal van 2018 met slechts 0,4 procent naar 101,9 procent. PMT publiceerde deze en meer cijfers in hun kwartaalbericht. 

Werknemersvoorzitter van PMTJos Brocken zegt er het volgende over: “De financiële positie van pensioenfondsen is sterk afhankelijk van de renteontwikkeling en de rendementen op zakelijke waarden. Door onder meer de voortzetting van het monetaire beleid tot ver in het volgende jaar én toenemende onzekerheid over internationale (economische) ontwikkelingen en beleid is het herstel van de dekkingsgraad sterk vertraagd."

Lees voor meer informatie over de kwartaalcijfers het nieuwsbericht van PMT. Op www.bpmt.nl/dekkingsgraden publiceert het pensioenfonds elke maand de dekkingsgraad en is de ontwikkeling te volgen. 

PMT-consulent voor BOVAG-leden

Voor pensioenadvies op maat heeft PMT speciaal voor BOVAG-leden een werkgeversconsulent. Dit is Freddo Wieringa. Hij is bereikbaar voor uw vragen over de pensioenregeling van PMT op +31 6 21 24 51 69 of fwi@bpmt.nl. Bezoek de website van PMT voor meer informatie, en download hier de flyer met uitgebreide informatie over de werkgeversconsulenten van PMT. 
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring