Piet Bremer en Bart Ebben benoemd tot ‘lid van verdienste’

Laatste update 26 april 2018 Leestijd: 3 min

Piet Bremer en Bart Ebben zijn benoemd tot lid van verdienste, vanwege hun grote inzet voor BOVAG. Ze hebben zich allebei jarenlang ingezet binnen diverse functies, waaronder het afdelingsbestuur van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven. Zij ontvingen deze speciale benoeming van Bertho Eckhardt, de algemeen voorzitter van BOVAG.

Piet Bremer uit het Friese Hallum is benoemd tot lid van verdienste van BOVAG tijdens de Algemene Ledenvergadering op 8 januari 2018. De reden voor deze eervolle benoeming is dat Bremer al vele jaren nauw betrokken is bij BOVAG. Piet heeft met veel energie en enthousiasme ingezet binnen diverse functies, waaronder als vakbestuurslid garageformules, bestuurslid van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven en als lid van de ledenraad. Piet Bremer werd door de voorzitter beschreven als een nuchtere Fries met een bijzondere kijk op het ondernemerschap. “Gewoon handen uit de mouwen steken en niet zeuren als een klant zaterdagavond om 21.00 uur met pech langs de dijk staat, die help je gewoon!”

Piet-Bremer.gif
Foto: Piet Bremer uit het Friese Hallum 

Reuring tijdens de bestuursvergaderingen

Bart Ebben uit het Gelderse Malden werd op 10 april 2018 benoemd. Bertho Eckhardt, Gerard ten Buuren (voorzitter BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven) en Maarten van Hoof (accountadviseur bij BOVAG ) verrasten Ebben in zijn bedrijf en spraken hem vol lof toe. “Bart is geen prototype ondernemer, hij gaat kijkt verder dan zijn neus lang is en kijkt altijd naar de verdienmodellen”, werd hij omschreven. Ook zijn betrokkenheid bij de vereniging Stiba werd genoemd. Bart was vakbestuurslid Management en bestuurslid van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven. Binnen het afdelingsbestuur was Bart een echte gangmaker die reuring bracht tijdens de vergaderingen.

Bart-Ebben.gif
Foto (van links naar rechts): Gerard ten Buuren (voorzitter BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven, Bert Ebben en Bertho Eckhardt (algemeen voorzitter BOVAG)

Bertho Eckhardt bedankt, mede namens alle bestuursleden, Piet Bremer en Bart Ebben hartelijk voor hun grote inzet en betrokkenheid bij het behartigen van de belangen van ondernemers in het onafhankelijke kanaal.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring