Meld u vóór 30 april aan voor de verkiezing Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar

Laatste update 13 april 2018 Leestijd: 2 min

Door de nieuwe opzet van de verkiezing Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar is meedoen simpeler dan ooit. In uw aanmelding onderbouwt u kort waarom u in aanmerking komt voor deze titel. U hoeft dus geen consumentenstemmen meer te werven. Doet u ook mee? Wees er dan snel bij, want u heeft nog twee weken om u aan te melden. Wie weet wordt u dan dit jaar Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2018-2019!

U kunt zelf uw bedrijf aanmelden voor de verkiezing, maar u kunt ook door anderen worden voorgedragen. Bijvoorbeeld vanuit uw garageformule, de buitendienst of een aantal BOVAG-partners. Vanuit alle aanmeldingen selecteert een onafhankelijke jury tien halvefinalisten. Daarna verloopt het proces zoals in voorgaande jaren (lees verder). De spannende ontknoping van de verkiezing vindt dit jaar weer plaats tijdens het jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven op 9 oktober 2018.

Waarom meedoen?

  • U krijgt de kans om uw autobedrijf te profileren onder consumenten én onder branchegenoten.
  • U versterkt niet alleen uw eigen bedrijf, maar ook de positie van BOVAG-autobedrijven en de branche in zijn geheel.
  • U leert van andere ondernemers en doet inspiratie op om uw bedrijf verder te verbeteren. 

Aanmelden

U kunt uw bedrijf aanmelden door het onderstaande korte formulier in te vullen. Belangrijk is om in uw motivatie aan te geven waarom u vindt dat uw bedrijf in aanmerking komt voor de titel BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar. Ga daar in ieder geval in op hoe uw bedrijf zich onderscheidt richting de klant, ook online. Hoe denkt u een goede uitgangspositie te hebben voor de toekomst? U heeft tot en met 30 april de tijd om zich aan te melden.
 
Meer informatie over de verkiezing Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring