Ledenportaal wordt mijnBOVAG

Laatste update 03 oktober 2017 Leestijd: 2 min

Het BOVAG-nieuws verhuisde al eerder naar mijn.bovag.nl en vanaf nu is ook de inlog verhuisd. Naast nieuws zijn nu ook vele dossiers en downloads overgeplaatst naar mijn.bovag.nl. Inloggen op het oude ledenportaal is niet meer mogelijk. De website bezoeken kan nog wel.

Nog niet alle content is overgezet. We maken van de gelegenheid gebruik om de dossiers te herzien en te updaten. MijnBOVAG groeit de komende tijd nog verder. Daarom blijft het oude ledenportaal voorlopig nog online en is openbaar toegankelijk. Kunt u op mijn.bovag.nl iets niet vinden, neem dan daar een kijkje.

Exclusief voor leden

MijnBOVAG is gebouwd volgens het principe ‘Alles voor het wachtwoord, tenzij…’. Achter de tenzij vullen we de meerwaarde van het lidmaatschap in. Nieuws en dossiers zijn openbaar voor iedereen toegankelijk. Daarvoor is dus ook geen inlog nodig. Voor toegang voor bepaalde tools als Elena of voor voorbeelden van arbeidscontracten is inloggen wel noodzakelijk.

Inloggen op mijnBOVAG

Niet alle content staat voor het wachtwoord. Om alles van de website te kunnen zien is inloggen noodzakelijk. Daarvoor kunnen BOVAG-leden gebruik maken van hun huidige inlognaam. Het is noodzakelijk om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Dat kan via de link 'wachtwoord vergeten' op de inlogpagina.

Niet gevonden?

Heeft u niet gevonden wat u zocht, ook niet op het oude ledenportaal, dan kunnen BOVAG-leden met hun vraag uiteraard terecht bij BOVAG Ledenadvies op nummer (030) 659 53 00.

Gebruikers van Elena

Leden van BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven die gebruik maken van waarschuwingssysteem Elena kunnen alleen inloggen via hun mobi-id.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring