[Video] BOVAG in de schijnwerpers met Red Bull en Formule 1

Laatste update 29 augustus 2017 Leestijd: 3 min

De afgelopen weken was het een drukte van belang met evenementen waar BOVAG op aanhaakte of die de branchevereniging zelf organiseerde. Op zaterdag 19 augustus was BOVAG servicepartner van de beruchte Red Bull Zeepkistenrace in Valkenburg en een kleine week later zorgde de BOVAG F1 Pitstop voor een grote glimlach op het gezicht van vele racefans.

Bekijk hier zelf een korte video-impressie van de BOVAG-activiteiten bij de Red Bull Zeepkistenrace:

Bij de zeepkistenrace verzorgden twee BOVAG-keurmeesters de inspectie van de 70 deelnemende bouwwerken en schoten 15 BOVAG-marshalls tijdens de race te hulp in geval van nood. Het speciaal aangelegde 350 meter lange parcours werd bovendien opgesierd door een heuse BOVAG-wasstraat die een ware blikvanger vormde. Red Bull telde zo’n 10.000 bezoekers in het Kuurpark op de Cauberg, terwijl in de rest van het land miljoenen mensen mee konden genieten via beelden op L1, het Jeugdjournaal, Hart van Nederland en heel veel online kanalen.

Formule 1 Pitstop

Daags voor de Grand Prix van België, speelde BOVAG in op het feit dat naar verluidt 80.000 Nederlandse racefans naar Spa Francorchamps togen om het spektakel van de Formule 1 bij te wonen.

Bekijk hier de video-impressie van de BOVAG F1 Pitstop op vrijdag 25 augustus:

Op de laatste parkeerplaats voor de grens, langs de A2 ter hoogte van Eijsden, richtte BOVAG een heuse F1 Pitstop in, waar de vele liefhebbers op vrijdag 25 augustus al vanaf 07u00 terecht konden. Daar wachtte hen een gratis kopje koffie, croissantjes, warme hapjes, stoelmassage, een gratis Formule 1 Magazine en de mogelijkheid om merchandise van Red Bull Racing te kopen. Men kon op de foto met gridgirls, even ontspannen in de loungehoek en mobiele telefoons opladen, terwijl het Red Bull promotieteam gratis energiedrankjes uitdeelde. Met dank aan BOVAG-lid autobedrijf Dodemondt uit Eijsden werden ter plekke kleine reparaties uitgevoerd en banden op spanning gebracht. Als klap op de vuurpijl verzorgde dweilorkest Knoatergek op de vroege ochtend een swingend optreden. Dat het een vrolijke boel was die door iedereen op prijs werd gesteld, zagen ook de vele media: niet alleen de regionale titels L1 en Dagblad De Limburger namen een kijkje, ook EditieNL, het AD, Hart van Nederland en Gijs Staverman van Radio2 wilden weten wat er gaande was langs de A2. Vooraf waren alle F1-liefhebbers via social media al uitgebreid ingelicht over de activiteiten.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring