Meld uw innovatie aan voor de Automotive Innovation Award

Laatste update 14 augustus 2017 Leestijd: 2 min

De eerste inschrijvingen voor de prestigieuze Automotive Innovation Award 2017, de de prijs voor baanbrekende Nederlandse innovaties, zijn inmiddels binnen. Inschrijven kan nog tot 15 oktober 2016. Dus werkt u aan een innovatie die mobiliteit slimmer, schoner en/of efficienter maakt? Schrijf dan snel in.

De organisatie daagt ook studenten uit hun innovatie in te schrijven, aangezien Nederland voorop loopt in het opleiden van toptalent in de automotive sector.

Nederland is een speler van formaat in de mondiale autoindustrie. Hoewel ons land geen grote, eigen autoindustrie kent, is het aantal toeleveranciers en innovatieve ondernemingen in de automotive sector groot. Bovendien bekleden Nederlandse managers, designers en ingenieurs topposities bij de grootste en invloedrijkste automotive ondernemingen over de hele wereld. En Nederland is een kennisland met talentvolle technologie-studenten. Stichting Automotive Innovation Award wil samenwerking tussen studenten, bedrijven en overheden stimuleren om de innovatiekracht van de automotive sector in Nederland verder te vergroten en bekend te maken bij een breder publiek.
 

Aanstormend talent

De Automotive Innovation Awards worden op 13 februari 2017 voor de tweede keer uitgereikt. De prijs voor is een initiatief van  RAI Vereniging, BOVAG, LeasePlan Nederland, AutomotiveNL en Roland Berger. De deelnemende innovaties zijn onderverdeeld in drie categorieën: Technology (productgeoriënteerde innovaties), Services (deelconcepten en data) en Challenging Concepts (aanstormend). Juist in die derde categorie zijn ideëen en plannen van studenten helemaal op hun plaats.

Kijk op www.automotiveinnovationaward.nl voor meer informatie en om u aan te melden.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring