Resultaten Aftersales Monitor op Nationaal Automotive Congres

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Hoeveel geven consumenten gemiddeld uit aan onderhoud? Hoe hoog is de gemiddelde werkplaatsbezetting? U hoort het op het Nationale Automotive Congres op 19 mei als BOVAG en RAI de Aftersales Monitor presenteren. BOVAG-leden krijgen korting op de toegangsprijs, dus schrijf u in en mis deze dag vol verhalen van topmensen uit de branche niet.

Op het programma staan nationale en internationale topsprekers en een breed en interessant parallelprogramma met inspiratie op het gebied van sales en aftersales. Hoe zien de topmensen van o.a. Pon, Ebay en Leaseplan de nabije toekomst van hun bedrijf? Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen in de komende jaren en welke gevolgen hebben ze voor úw organisatie?

In een van de parallelsessies presenteren Jeroen van de Braak, secretaris RAI Vereniging afdeling Autovak, en Geert Brummelhuis, branchemanager van BOVAG Autodealers de nieuwste uitkomsten van de Aftersalesmonitor. Deze monitor geeft de actuele stand van zaken weer op het gebied van werkplaatsomzet bij bedrijven en onderhoudsbehoefte onder consumenten.

Het Nationale Automotive Congres wordt georganiseerd door vakblad Automotive. BOVAG is partner van het event en mag € 50,- BOVAG-korting*  aanbieden op de ticketprijs. U betaalt dan € 219,- in plaatst van € 269,- (inclusief een jaarabonnement op het vakblad Automotive). Deze aanbieding is exclusief voor BOVAG-leden.
 
Gebruik bij uw aanmelding deze kortingscode: BVG013
 
 > Klik hier voor meer informatie over het event
 > Klik hier om u (met korting) aan te melden
 
 *Abonnees van het vakblad Automotive ontvangen daarop een abonneekorting en betalen € 169. De kortingen kunnen niet worden gecombineerd. Mocht u abonnee zijn, dan kunt u zich dus het beste als zodanig aanmelden.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring