Ontmoet BOVAG én collega’s op de EQUIPVAK

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Van 31 mei tot en met 2 juni 2016 vindt de eerste editie van de EQUIPVAK in Expo Haarlemmermeer plaats. Op deze vakbeurs wordt een breed aanbod van apparatuur en gereedschappen gepresenteerd en BOVAG is er ook!

Bezoekt u de beurs? Kom dan zeker even langs bij de BOVAG-koffiecorner. Onder genot van een kopje barista-koffie of thee kunt u bijpraten met een BOVAG-accountadviseur of andere BOVAG-ondernemers. Het bezoeken van de beurs en parkeren is gratis. Let op: u moet uzelf wel online registreren.

> Lees hier meer over de EQUIPVAK

 
Extra Ondernemerscafé
Wanneer u uw bezoek op 1 juni plant dan kunt u de beurs combineren met het bijwonen van een extra BOVAG Ondernemerscafé. Tijdens de nieuwste serie van het BOVAG Ondernemerscafé staat een heel praktische thema centraal: marketing & promotie. U bent om 18:15 uur van harte welkom voor soep en een broodje. Om 21.00 uur sluiten we het café af met een borrel.

Thema van het ondernemerscafe is “Marketing en promotie: wat werkt nou echt?” Er is vandaag de dag namelijk ontzettend veel mogelijk. Online adverteren, folders huis-aan-huis verspreiden, een up-to-date website. Maar wat werkt nou echt? U kunt uw geld en tijd maar één keer besteden, wat betekent dat u het liefst slimme en effectieve keuzes maakt. Tijdens een interactieve sessie praat u met collega BOVAG-ondernemers over hun ervaringen en leert u van elkaar.
 

> Meld u alleen aan voor het BOVAG Ondernemerscafé

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring