Nationale Autowasdag dit jaar op 25 juni

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Autowassen is makkelijk en hoeft niet duur te zijn. Dat is het thema van de tweede BOVAG Nationale Autowasdag op zaterdag 25 juni aanstaande. Doe ook mee met de actie en laat zien dat het bij een BOVAG Autowasbedrijf wassen van de auto schoon, duurzaam, veilig en deskundig gebeurt.

Doel van deze dag is om het autowassen bij een (deelnemend) BOVAG-bedrijf onder de aandacht te brengen. Want autowassen bij een professioneel BOVAG-autowasbedrijf is schoon, duurzaam, veilig, deskundig en bovenal leuk! Dat hoeven we u, als BOVAG-ondernemer, niet te vertellen. Daarbij is een auto laten wassen ook niet per definitie duur. Toch zijn er veel consumenten die dat niet helder op hun netvlies hebben. Tijd om daar verandering in aan te brengen. Het thema van de BOVAG Nationale Autowasdag sluit hierop aan: Autowassen voor een appel en een ei!
 
Haak aan
BOVAG wil met de Nationale Autowasdag consumenten laagdrempelig kennis laten maken van de voordelen van wassen bij een BOVAG-autowasbedrijf. Het is aan u om op deze dag autowassen nóg leuker en aantrekkelijker te maken! BOVAG maakt middels een online-campagne promotie voor de actie. Profiteer van deze aandacht voor BOVAG Autowasbedrijven en doe ook mee. Bijvoorbeeld door aan iedere bezoeker een appel mee te geven. Maak hiervoor een deal met uw plaatselijke fruitteler. Misschien wil hij de appels wel sponsoren of een mooie fixed-price maken. U kunt natuurlijk ook zelf een mooie actie bedenken.
 
Meedoen
Wilt u ook profiteren van de online campagne en meedoen met de Nationale Autowasdag op 25 juni? Meld u dan voor 18 juni aan dan ontvangt u voor 22 juni (zolang de voorraad strekt) een spandoek om het evenement te promoten. Ook is er weer een pakket promotiemateriaal beschikbaar wat u kunt downloaden. Meer informatie over het evenement, aanmelden en het promotiemateriaal is te vinden op leden.bovag.nl/wasdag.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring