Haalt u het maximale uit uw lidmaatschap?

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Profiteer nog meer van producten en diensten. Krijg antwoord op een hulpvraag. Of deel idee├źn en ervaringen met gelijkgestemde ondernemers. Op 30 mei en 2 juni organiseert BOVAG ledenbijeenkomsten in de regio. Komt u ook?

De eerstvolgende bijeenkomsten vinden plaats op:

Nieuws
We praten u bijvoorbeeld bij over waar we nu staan met het vernieuwde BOVAG Garantiefonds Rijscholen. Ook de nieuwe rijlesfinanciering staat op de agenda, die momenteel wordt ontwikkeld. Dit financieringsproduct voor rijscholen wordt pas gepresenteerd op het rijscholencongres in september, maar tijdens de ledenbijeenkomsten vertellen we al meer en kunt u uw vragen hierover al stellen.  

Ervaringen delen met collega-ondernemers
De bijeenkomsten wordt georganiseerd in een gezellige bruine kroeg en het programma draait om de praktijk van uw bedrijf. De inhoud en het programma van deze avond zijn speciaal afgestemd op de grootte van de rijschool. Want bij kleine rijscholen spelen andere onderwerpen dan bij grotere rijscholen. Tijdens de ledenbijeenkomsten is er volop ruimte om bij te praten, informatie te delen en nieuwe contacten te leggen. Ook kunt u BOVAG vragen stellen en vertellen wat u van ons nodig heeft.

Events in 2016
In 2016 zitten we vrijwel elke maand met rijscholen om de tafel. Benieuwd waar, wanneer en voor wie? Kijk op leden.bovag.nl/bijeenkomstenrijscholen.
 

Direct aanmelden voor de bijeenkomst voor middelgrote rijscholen op 30 mei >>

 

Direct aanmelden voor de bijeenkomst voor kleine rijscholen op 2 juni >>

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring