Regiobijeenkomsten Rijscholen brengen Jan van Veen extra geld in het laatje

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Jan van Veen, eigenaar van eenmansrijschool Profiplus, wilde groeien als ondernemer. Maar hoe? De regiobijeenkomsten van BOVAG Rijscholen inspireerden hem om beter te ondernemen.

Jan van Veen is al sinds 2006 als zelfstandig ondernemer in de branche actief. Met succes, maar toch had hij zo zijn uitdagingen. “Ik wil groeien als mens en ondernemer. Ik wil geïnspireerd worden door gelijkgestemden in de rijscholenbranche. Nog beter worden. Ik wilde sparren met collega’s, maar ik wist niet hoe. Totdat ik hoorde van de regiobijeenkomsten die BOVAG Rijscholen organiseert voor de kleine rijscholenprofessional”, zegt hij. “Ik ben nu enkele keren geweest en het is me zo goed bevallen, ik heb zo veel ideeën en inspiratie opgedaan, dat ik nu geen enkele bijeenkomst meer oversla.”

Jan van Veen deed bijvoorbeeld slimme ideeën op, waarmee hij z’n BOVAG-lidmaatschap deels kan terugverdienen. En na een avondje sparren met collega’s besloot Van Veen het onderdeel caravantrainingen meer op zijn website te promoten. “Er wordt veel op gegoogeld. Het heeft me niet direct meer trainingen opgeleverd, maar wel nieuwe leerlingen. Het is een manier om beter te worden gevonden op internet. En dat met dank aan een bezoekje aan een BOVAG-regiobijeenkomst.”

Aanmelden
De rijscholenbranche kent veel verschillende soorten en typen rijschoolondernemers. Kijk alleen al naar het aantal examens dat een rijschool jaarlijks aflegt of de grootte van het personeelsbestand. Deze diversiteit onder de rijscholen zorgt voor uiteenlopende behoeften van de ondernemers.  Daarom organiseert BOVAG Rijscholen dit jaar kleinschalige bijeenkomsten met programma’s die gericht zijn op een specifieke doelgroep. Er is volop ruimte om bij te praten, informatie te delen en nieuwe contacten te leggen. Ook kunt u BOVAG vragen stellen en vertellen wat u van ons nodig heeft. Wilt u ook sparren met  gelijkgestemde collega-rijschoolhouders? Kom dan zeker naar deze bijeenkomsten!

Kijk voor de data en meer informatie op: leden.bovag.nl/bijeenkomstenrijscholen.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring