[Reminder] Hoe makkelijk toegankelijk zijn uw huurauto’s?

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Laagdrempelige toegang is een belangrijk kenmerk van flexibele mobiliteit. En daar kunnen we de huurauto nog een handje mee helpen. Daarom wil BOVAG graag bij u peilen hoe makkelijk bereikbaar de huidige huurvloot is voor klanten. Doet u mee? Invullen van de peiling kost slechts vijf minuten.

De ‘klant van nu’ staat open voor flexibele mobiliteit, en dus ook voor een huurauto. Uit onderzoek blijkt wel dat de klant wel een hoge drempel ervaart voordat hij de eerste keer een auto huurt. Hoe kunnen we deze drempel verlagen? Door de huurauto makkelijker toegankelijk te maken, ook buiten kantoortijden. Door de auto’s bijvoorbeeld voor het hek te plaatsen, en met speciale toegangstechniek beschikbaar te maken.

BOVAG wil de toegankelijkheid van onze huidige huurvloot in kaart brengen, om te zien hoe we er op dit moment voor staan. Op basis van deze gegevens kijkt BOVAG hoe we leden kunnen ondersteunen om dit te verbeteren. Daarnaast kunnen de huurauto’s die al eenvoudig toegankelijk zijn worden meegeteld bij het aantal deelauto’s, in het kader van de Green Deal Autodelen. U vindt toch ook dat onze huurauto daarin moet meetellen? 

Vul de peiling uiterlijk 15 maart in
Op vrijdag 4 maart ontvangt u een mailtje met daarin de link naar het onderzoek. Het invullen kan uiterlijk 15 maart en kost slechts 5 minuten. Helpt u mee? Alvast bedankt!
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring