Marc van Eijl nieuwe branchemanager BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

De 54-jarige Marc van Eijl treedt medio april in dienst bij BOVAG als branchemanager Onafhankelijke Autobedrijven. Van Eijl heeft een lange staat van dienst in de autobranche en was de afgelopen jaren actief als automotive consultant.

Marc-van-Eijl.jpgNa zijn universitaire studie Bedrijfseconomie begon Van Eijl in 1989 bij Pon’s Automobielhandel en bekleedde daar tien jaar lang diverse functies. Daarna was hij achtereenvolgens bij Peugeot Nederland, Kroymans Retail Group en DaimlerChrysler Nederland verantwoordelijk voor de occasionprogramma’s, waarna hij in 2008 weer terugkeerde op het oude nest in Leusden binnen de business unit Retailmanagement. Tevens was hij Compliance Officer bij Pon. Sinds 2014 is Van Eijl actief als zelfstandig automotive adviseur met zijn eigen bureau Marcant Advies.

Na het plotselinge overlijden van Arno Cloosterman afgelopen jaar nam Gerard ten Buuren ad interim de dagelijkse leiding van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven over. Inmiddels is Ten Buuren verkozen tot voorzitter van de onafhankelijken. Marc van Eijl treedt medio april in dienst als branchemanager van de afdeling, die hij samen met Kim van den Berg zal gaan bestieren.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring