Bovemij lanceert HELDER

Laatste update 14 augustus 2017 Leestijd: 2 min

Consumenten die op zoek zijn naar de perfecte gebruikte auto krijgen voortaan hulp van Helder, een initiatief van Bovemij. De consument kan zorgeloos genieten van de ‘match’ door middel van een autoabonnement. Helder regelt alles behalve de brandstof. De auto’s worden exclusief geleverd door BOVAG-bedrijven uit de regio van de consument.

Helder speelt in op het feit dat steeds meer consumenten kiezen voor private leaseoplossingen waarbij BOVAG-leden steeds vaker buitenspel worden gezet. Helder-oprichter Valerius Coppens wil die trend tegen gaan. “Met de autoabonnementen van Helder zorgen wij ervoor dat de binding tussen consument en autobedrijf behouden blijft. Door het aanbod van nieuwe en gebruikte auto's van aangesloten BOVAG-bedrijven in kaart te brengen, kunnen wij de consument altijd zijn ideale auto leveren. Wij van Helder zorgen voor de klanten en de administratie; de BOVAG-bedrijven kunnen zich bezig houden met het hun core business : zij leveren de auto's en zorgen voor de reparaties en het onderhoud.”
 
Helder begint als experiment. De komende maanden bekijken ze in hoeverre het idee aanslaat. Als dat het geval is kijken ze of andere vervoersmiddelen zoals fietsen kunnen bieden. Enthousiaste BOVAG-bedrijven die mee willen doen, worden opgeroepen zich te melden via hallo@helder.nl.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring