Eén Bovemij

Laatste update 14 augustus 2017 Leestijd: 2 min

Alle losse bedrijfsonderdelen van Bovemij gaan voortaan door onder één bedrijfsnaam: Bovemij. Namen zoals Dekavas en Care4Lease vervallen daarmee. de naam van fietsverzekeraar en marktleider ENRA, voor 100 procent in handen van Bovemij, blijft wel gehandhaafd.

Bovemij staat in de markt vooral bekend als bedrijfsverzekeraar. Het laatste decennium heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een partner van de branche die haar klanten helpt succesvol te ondernemen. Naast bedrijfsverzekeringen biedt Bovemij haar klanten ook consumentenverzekeringen voor klanten van klanten, werknemersverzekeringen, financieringen om BOVAG-bedrijven te helpen een eigen leasemaatschappij te starten en rechtshulp. Lid van de Raad van Bestuur Renate Leander: ”Zo bieden wij een compleet pakket aan producten en diensten dat aansluit bij de uitdagingen waar onze klanten voor staan.”

Hoewel Bovemij 1 bedrijf was, stonden we met de namen van haar bedrijfsonderdelen in de markt. Renate Leander: “Van onze klanten hoorden we dat zij behoefte hadden aan meer duidelijkheid. Die hint hebben we opgepikt. We hebben ervoor gekozen om voortaan onder één naam naar buiten  te treden: Bovemij.”

Presentatie nieuw logo

De herpositionering van het bedrijf is het uitgangspunt geweest bij de ontwikkeling van de nieuwe huisstijl en het nieuwe logo. Renate Leander: “Onze nieuwe, frisse huisstijl sluit perfect aan op de koers die we aan het varen zijn: samen met onze klanten vooruit!”

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring