Caravan Meerkerk KCK-caravanbedrijf van het jaar

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Caravancentrum Meerkerk is de winnaar in de KCK-verkiezing caravanbedrijf van het jaar 2016. Dit is gisteravond bekendgemaakt. KCK staat voor de Kampeer en Caravan Kampioen.

Vijf finalisten streden in de eindronde tegen elkaar. Dit waren Kampeercentrum Budel, BCA28 uit Wezep, Caravanlife Gorter uit Heinkenszand, Ridderbeks uit Echt en Caravancentrum Meerkerk uit de gelijknamige plaats. Op basis van de bevindingen van een mystery shopper en de presentaties die vertegenwoordigers van de finalisten ten beste gaven, wees de jury Caravancentrum Meerkerk aan als winnaar.

In de tien jaar dat deze verkiezing bestaat, wist Caravancentrum Meerkerk al enkele keren eerder de finale te halen, maar niet op het hoogste podium te eindigen.

De lezers die hun stem uitbrachten, moesten ook cijfers geven voor de huisvesting van de dealer, de klantvriendelijkheid van zijn personeel en de prestaties van de werkplaats. De jury velde vervolgens een oordeel over de website en de mondelinge bedrijfspresentatie van de dealers die de finale haalden. Ook de bevindingen van een mystery guest wogen mee in het oordeel.

Via de verkiezing caravanbedrijf van het jaar maken KCK-lezers hun waardering kenbaar voor de wijze waarop ze door hun dealer worden bejegend. In het mei-nummer van de

Kampeer & Caravan Kampioen verschijnt een reportage waarin caravancentrum Meerkerk centraal staat.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring