P&O Congres 2016 in het teken van de praktijk

Laatste update 14 augustus 2017 Leestijd: 3 min

Gun uzelf deze zomer een dag om even los te komen van de dagelijkse beslommeringen en kom op donderdag 30 juni naar het P&O Congres in het BOVAGhuis in Bunnik. Deze keer is het programma nog praktischer en concreter.

Wat kunt u precies verwachten? Een informatief, laagdrempelig en leerzaam programma, dat bestaat uit een gezamenlijk deel en drie workshops. Deze zijn praktisch en concreet: u gaat aan de slag met onderwerpen uit uw dagelijkse praktijk die te maken hebben met communicatie met en tussen medewerkers. Door een middag te reserveren voor deze vraagstukken, groeit u verder in uw rol als werkgever en ontdekt u hoe u uw taken als werkgever makkelijker of zelfs leuker maakt.

Workshops

De thema’s van de workshops zijn:
  1. Begrijp me niet verkeerd hoor…” over feedback geven: In deze workshop krijgt u concrete adviezen en tips voor het aangaan van gesprekken en feedback geven. U oefent o.a. in kleine groepen met praktijksituaties onder leiding van een trainer . Heeft u nu al een voorbeeld paraat? Geef dit voorbeeld dan door via het formulier als u zich aanmeldt.
  2. “Zo doen wij dat hier” over open bedrijfscultuur: U leert wat een open bedrijfscultuur is, wat deze van u vraagt en vooral wat de open bedrijfscultuur u oplevert. Deze sessie is zowel informatief als interactief.
  3. “Harder praten helpt niet” over slim communiceren: Deze workshop staat in het teken van beïnvloeding door slim communiceren. Hoe werkt dat en waarom doen mensen wat ze doen? U krijgt als het ware een ‘minicollege’ over de psychologie hierachter en u krijgt praktische aanwijzingen.

Zomerbarbecue met kennisplein

Na een intensief congresprogramma wordt het congres afgesloten met een Zomerbarbecue op het terras van het BOVAGhuis. Zo kunt u onder het genot van een drankje, lekker eten en zomerse muziek nog even op uw gemakje bijpraten over de dag. Ook is er een  kennisplein waar u professionals van o.a. BOVAG en Innovam het hemd van het lijf kunt vragen.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:
 
14:30 uur Inloop en ontvangst
15:00 uur Aanvang programma en welkom
15:15 uur Eerste workshopronde
16:15 uur Tweede workshopronde
  Pauze
17:30 uur Derde workshopronde
18:20 uur Gezamenlijke afsluiting
19:00 uur Zomerbarbecue én kennisplein in restaurant en terras
 

Aanmelden

Bent u BOVAG-ondernemer en heeft u geen p&o-er in dienst? Kom dan zeker praktische kennis en inspiratie opdoen bij deze tweede editie van het P&O Congres. Meld u vandaag nog aan via leden.bovag.nl/penocongres.


De organisatie van het P&O Congres 2016 is een samenwerking tussen BOVAG en OOMT.



 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring