Geheim van de chef: reserveer 4 oktober alvast in uw agenda!

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Tijdens het jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven op 4 oktober in Spant! in Bussum staat het thema Geheim van de chef centraal. Op het menu staat inspiratie, informatie en interactie. We geven u tijdens de dag een uniek kijkje in de keuken bij interessante bedrijven van zowel binnen als buiten de branche. Schuift u ook aan?

Programma a-la-carte

BOVAG snapt dat het werk gewoon doorgaat, óók op 4 oktober. Daarom start het programma dit jaar later én zijn er meerdere instapmomenten. Zo kunt u zelf kiezen hoe laat u aanhaakt en welke programmaonderdelen u volgt. Inloop & ontvangst is vanaf 14:00 uur en om 14:30 uur wordt het programma officieel geopend. De dag eindigt om 20:45 uur met een swingende feestavond.
 

Tell-a-friend actie: TIP EN WIN!

Kent u een BOVAG-ondernemer die volgens u beslist naar het jaarcongres moet komen? Geef zijn/haar naam dan aan ons door bij uw aanmelding. Als dank voor uw tip, krijgt u de speciale BOVAG-hapjesplank én u maakt kans op een avond live cooking met uw team of met klanten in uw bedrijf. Kijk voor alle info op www.bovagjaarcongres.nl.
Wilt u meer weten over wat we voor u in petto hebben of wilt u zich alvast aanmelden? Ga dan naar www.bovagjaarcongres.nl.

 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring