Reminder: geef uw succesvolle revisievoorbeelden door

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Slimmer en langer gebruik van producten heeft volop de aandacht van de overheid. Het perfecte moment om revisie extra onder de aandacht te brengen. Maar dan hebben we wel goede voorbeelden nodig. Helpt u mee de lobby van BOVAG Revisiebedrijven te versterken? Vul het onderzoek uiterlijk 1 augustus in!

Hannie Tak, branchemanager BOVAG Revisiebedrijven: “De gesprekken die al met de overheid gevoerd zijn laten zien dat Den Haag revisie in het vizier krijgt. Maar, de voorbeelden zijn nog niet sterk genoeg om ambtenaren enthousiast te krijgen.” BOVAG Revisiebedrijven wil daarom in kaart brengen wat het verschil is tussen revisie en nieuwkoop, als je naar de kosten en grondstoffen/afval kijkt. “We willen laten zien dat revisie goedkoper is én grondstoffen bespaart. Daarvoor zijn we op zoek naar succesvolle voorbeelden, van verschillende typen en toepassingen: denk aan de motor van een schip of aggregaat, de versnellingsbak van een vrachtwagen, etc. Uw input is erg belangrijk, want zonder u geen succesvolle lobby!”

Invullen kan t/m 1 augustus
U kunt uw voorbeelden invullen in dit Word-document en deze mailen naar revisie@bovag.nl. Wilt u uw voorbeelden uiterlijk 1 augustus terugsturen? De ontvangen gegevens worden uiteindelijk in percentages geïnterpreteerd. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Lees meer over de achtergrond van het onderzoek >>

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring