Studiereis BOVAG & KCI: Winterkamperen in Oostenrijk

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Winterkamperen voor veel consumenten nog onbekend terrein. Ze denken veelal dat het oncomfortabel en koud is. U als ondernemer in de branche weet wel beter. Om u als ervaringsdeskundige te laten praten organiseert BOVAG samen met KCI in maart een studiereis winterkamperen. De bestemming: Comfort Camping Stubai in Neustift im Stubaital.

De studiereis belooft heel leerzaam te zijn. Op het programma staat onder andere een bezoek aan de fabriek van Truma, voorlichting van Isabella over waar een goede wintertent moet voldoen en bezoeken we enkele wintercampings in de regio. Er blijft natuurlijk tijd over voor het actief bedrijven van wintersport: de Stubaigletsjer ligt immers ‘om de hoek’. Vanuit BOVAG reist in ieder geval uw voorzitter Siewert Gorter mee.

Kernprogramma

De volledige week duurt van donderdag 3 tot en met 10 maart. Het kernprogramma vindt plaats van maandag 7 tot en met woensdag 9 maart (aankomst zondag, vertrek donderdag, vier overnachtingen). Op dinsdag 8 maart brengen we een bezoek aan Truma voor een presentatie, een rondgang door de fabriek en een demonstratie van het nieuwe iNet systeem.

Deelnameprijs: ± € 55,- (excl. btw) per 2 personen per nacht (voor het kernprogramma)
Eerder komen, later vertrekken: € 45,- (excl. btw) per 2 personen per nacht.

In dit bedrag voor het kernprogramma zijn begrepen:
  • Vier overnachtingen op Comfort Camping Stubai in Neustift
  • Bezoek fabriek Truma (met eigen vervoer/carpoolend)
  • Sessie ‘alles over wintertenten’
  • Bezoek aan (winter)campings (met eigen vervoer/carpoolend)

Mediapakket

Daarnaast krijgen de deelnemers na afloop de beschikking over een ‘mediapakket’, bestaande uit:
  • Kant-en-klare teksten voor nieuwsbrieven / mailings aan het eigen klantenbestand
  • Professioneel fotomateriaal  dat tijdens deze studiereis wordt gemaakt voor gebruik op website, nieuwsbrief of mailing (vrij van rechten mits met naamsvermelding fotograaf). Ook op verzoek kunnen foto’s worden gemaakt (mensen, accessoires, caravan, kampeerauto - alles in een hopelijk winterse omgeving)
Met deze teksten en beelden kunt u uw klanten laten zien dat de camper en/of de caravan ook door u het hele jaar door wordt gebruikt en dat u dus spreekt uit ervaring.

Aanmelden

Deelname staat open voor alle bij BOVAG of KCI aangesloten bedrijven en organisaties en hun medewerkers. Voor deze studiereis kunt u zich tot 31 januari 2016 aanmelden door een e-mail te sturen naar organisator Willem Laros (willem.laros@gmail.com) met vermelding van:
  • Naam + functie + bedrijf
  • Aantal personen
  • Caravan of kampeerauto
  • Datum aankomst
  • Datum vertrek
Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met een factuur. De inschrijving is definitief na de ontvangst van de betaling. De reis gaat door bij ten minste twintig caravans/kampeerauto’s. Het maximum aantal recreatievoertuigen is voorlopig gesteld op veertig.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring