Kom ook naar de NKC en Bovemij Golfdag

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

We zijn verheugd u ook in 2016 een golfdag aan te kunnen bieden. NKC, Europa’s grootste camperclub én Bovemij nodigen alle leden van BOVAG Caravan- en Camperbedrijven uit hierbij aanwezig te zijn.

Wij bieden u op dinsdag 5 april 2016 een exclusieve dag op de golfbaan van Golfclub Steenhoven in Postel (België) aan. Het volledig verzorgde programma begint om 11.00 uur en eindigt rond 20.30 uur. Om iedereen de kans te geven zich aan te kunnen melden voor deze dag, betreft dit een uitnodiging voor één persoon.

Meedoen aan de wedstrijd?
Bent u in het bezit van een golfvaardigheidsbewijs, dan kunt u deelnemen aan de wedstrijd. U speelt – afhankelijk van het aantal aanmeldingen - in een flight van 3 of 4 personen.

Kennismaken met de golfsport?
 Iedereen die geen ervaring heeft met golfen, bieden we een golfclinic aan. U krijgt les van een professional in alle slagen van de golfsport (chippen, putten en swing) en aansluitend kunt u deze oefenen. Zo maakt u op een leuke manier kennis met deze uitdagende sport.

Aanmelden
Stuur voor 10 februari 2016 een e-mail naar marketing@bovemij.nl. Vermeld hierin uw naam, adres en deelname aan wedstrijd (denk aan uw golfhandicap) of clinic. Bij vragen kunt u contact opnemen met  Marna van Dartel, via telefoonnummer (024) 366 66 33. We zien u graag op dinsdag 5 april!
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring