Gerard ten Buuren benoemd tot voorzitter Onafhankelijke Autobedrijven

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Tijdens de Algemene Ledenvergadering is Gerard ten Buuren (56) gekozen als voorzitter van de afdeling BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven. Ten Buuren neemt daarmee per 11 januari 2016 het stokje over van Theo Fledderus.

De selectiecommissie die zich namens het bestuur van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven boog over de keuze van een nieuwe voorzitter voor de afdeling, droeg unaniem Gerard ten Buuren (56) voor. Tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) is Gerard ten Buuren als voorkeurskandidaat voor het voorzitterschap van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven gepresenteerd. Daar stemden de meerderheid van de leden op de benoeming van Ten Buuren.

Ten Buuren is verheugd over zijn benoeming: “Ik ben blij en trots dat ik als voorzitter ben gekozen. Blij omdat de selectiecommissie mij als voorkeurskandidaat heeft voorgedragen en dat de leden mij vervolgens benoemd hebben. En trots omdat BOVAG een ijzersterk merk is, met een professionele werkorganisatie erachter. De afdeling BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven is daarbinnen een sterke partij met zo’n 3300 leden. Ik heb er veel zin in om samen met de andere bestuursleden aan de slag te gaan.”

Gerard ten Buuren is bekend met BOVAG als gevolg van zijn rol als interim-branchemanager van de afdeling en door zijn jarenlange werkzaamheden binnen de branche. Sinds 2008 is hij actief als eigen ondernemer met een advies- en interimpraktijk in de automotivebranche. Hij staat toonaangevende bedrijven in de automotive bij. Voor 2008 is Ten Buuren werkzaam geweest als directeur bij de Buitenhuis-groep/Autotaxatie.net, als commercieel directeur bij Autodata Nederland en commercieel adjunct-directeur bij Abfin, financiering- en leasemaatschappij.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring