Dealercongres 2016: meld u aan!

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Het jaarlijkse Dealercongres komt snel dichterbij. Dinsdag 15 maart is het weer zover. Thema dit jaar is BUILD IT! Want na moeilijke tijden gaan we nu bouwen aan een krachtig dealernetwerk met gezonde bedrijven.

We zoomen in op de processen van uw dealerbedrijf. Waar kunt u zich als bedrijf of merk onderscheiden, individueel of juist collectief? Kortom: we reiken u bouwstenen aan voor een sterker dealerbedrijf.

En verder:

  • Voorzitter Eric Tak neemt tijdens het Dealercongres afscheid. Zijn bestuurstermijn loopt 15 maart 2016 af. Tijdens de borrel aan het einde van het congres is er gelegenheid hem de hand te schudden. Natuurlijk stellen we tijdens het middagprogramma ook de nieuwe voorzitter aan u voor.
  • is ook deze editie van het Dealercongres voor dealers only. Externen worden selectief en alleen op uitnodiging toegelaten.
  • wordt tijdens het Dealercongres de winnaar van de RODI bekend gemaakt.
Programma en aanmelden
We hebben nog veel meer voor u in petto op 15 maart. Alle informatie over de sprekers en het programma vindt u op www.bovagdealercongres.nl. Bent u er bij? Vanaf 12.00 uur bent u van harte welkom voor de netwerklunch op de bedrijvenmarkt in Schouwburg Kunstmin in Dordrecht. We kijken uit naar uw komst!
 

Mis niets en meld u vandaag nog hier aan

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring