De Grote-Toekomst-van-de-Branche-Kennistest

Laatste update 14 augustus 2017 Leestijd: 2 min

Hoe goed bent u op de hoogte van BOVAG-onderzoeken over de toekomst van de branche? Spijker uw kennis bij, doe de test en maak kans op een waardecheque t.w.v. € 50,-* bij de BOVAG Ledenwinkel!

De toekomst is altijd ver weg, maar tegelijkertijd komt hij steeds dichterbij. Om u te helpen tijdig in te spelen op nieuwe ontwikkelingen, doet BOVAG voortdurend onderzoek naar wat er allemaal op u afkomt. Ook staat de toekomst nooit stil, hij verandert voortdurend. Een visie ontwikkelen is dus voor een deel gissen en vooral: geregeld bijstellen. Daarom onderzoekt BOVAG in 2016 verder hoe mobiliteit zich gaat ontwikkelen.

Doe de test

Een kleine oefening om te testen of u de resultaten van eerdere BOVAG-onderzoeken wel goed op het netvlies heeft. Beantwoord de vragen op de volgende pagina’s en kijk of u met de goede antwoorden de slogan kunt vormen. Oh, en spieken mag! De antwoorden kunt u vinden in de onderzoeksrapporten op leden.bovag.nl, verplaatsjezelf.nl en leden.bovag.nl/mijntoekomst.
 

> Doe nu de test

Winnen

Onder de goede inzendingen wordt een cheque ter waarde van € 50,-* van de BOVAG Ledenwinkel verloot. De winnaar wordt 26 februari bekend gemaakt in BOVAGkrant #2.

*Te besteden aan alle producten met een BOVAG-logo zoals formulieren, vlaggen en banieren.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring