BOVAG stopt met Bedrijfsvergelijk

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Bedrijfsvergelijk is niet meer beschikbaar. BOVAG is gestopt met het aanbieden van dit product voor onafhankelijke autobedrijven.

De actieve gebruikers van Bedrijfsvergelijk zijn inmiddels persoonlijk geïnformeerd.

Waarom stoppen?
BOVAG is een collectief van leden en het bestuur overweegt zorgvuldig de investering van contributiegelden in producten en diensten. Uitgangspunt daarbij is dat een product of dienst nuttig is voor een significant aantal leden. Omdat het aantal gebruikers van Bedrijfsvergelijk niet opweegt tegen de jaarlijkse kosten voor het beheer en onderhoud van dit product, heeft het bestuur van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven besloten te stoppen met het product. Ondanks de vele mogelijkheden die Bedrijfsvergelijk autobedrijven biedt, blijkt de animo voor het product teleurstellend laag.
 
Alternatief
Bedrijfsvergelijk is in 2013 gelanceerd om leden te helpen bij het sturen op cijfers. Want regelmatig inzicht in het reilen en zeilen van het autobedrijf, helpt bij een slimme en gezonde bedrijfsvoering. Sinds 2013 zijn meerdere benchmarktools op de markt gekomen die u een goed alternatief bieden nu BOVAG stopt met Bedrijfsvergelijk. Eén van de mogelijkheden is WESP: een product van Werkplaats Service Provider BV, aangeboden door Innovam. Interesse? Neem dan contact op met Innovam, via telefoonnummer (030) 608 77 22.
 
Heeft u vragen over Bedrijfsvergelijk? Aarzel dan niet om contact op te nemen met BOVAG Ledenadvies: (030) 65 95 300.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring