BOVAG Rijscholen zoekt nieuw bestuurslid

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

BOVAG Rijscholen is op zoek naar een nieuw bestuurslid. Het gaat om een geschikte opvolger voor Bep van der Linden.

Zij heeft momenteel nog zitting in het bestuur namens de kleine professionele rijscholen. Van der Lindes zittingstermijn loopt af.

Tijdens de algemene ledenvergadering van 16 februari aanstaande in Bunnik (waarover u nog nader geïnformeerd zult worden) wordt de bestuurder (M/V) benoemd.

Wij zijn op zoek naar een potentiele kandidaat die wij als bestuur ter benoeming kunnen gaan voordragen. Herkent u zichzelf in het bijgaande profiel? Stuur dan vóór 18 januari 2016 een e-mail. Bellen kan ook: (030) 6595424.

Aanmeldingen worden vertrouwelijk behandeld. Na aanmelding door de kandidaten gaat een vacaturecommissie de kandidaten beoordelen en een kandidaat voordragen aan de algemene ledenvergadering op 16 februari aanstaande.

Uiterlijk drie weken voor deze algemene ledenvergadering presenteren wij de door het bestuur geselecteerde kandidaat per nieuwsbrief aan de leden. In deze brief komt ook de beoogde herbenoeming (tot oktober 2019) van onze vicevoorzitter Lex Wierks aan de orde.

De leden van BOVAG Rijscholen hebben, nadat ze hebben gehoord wie er benoemd kunnen gaan worden, vervolgens tot twee weken voor de ALV van 16 februari de gelegenheid als tegenkandidaat gesteld te worden. In artikel 14 van de statuten staat hoe deze procedure van tegenkandidaatstelling gaat.

Download onderaan deze pagina de profielschets.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring