BOVAG-promotie op Vakantiebeurs en Caravana

Laatste update 14 augustus 2017 Leestijd: 2 min

De wintermaanden is voor veel consumenten dé tijd om zich te verlekkeren op hun volgende vakantie. Hoog tijd voor BOVAG om diverse vakantie-gerelateerde diensten van leden onder de aandacht te brengen. Dit doet BOVAG in januari op de Vakantiebeurs en op de Caravana.

Van 13 t/m 17 januari was BOVAG te vinden op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. BOVAG maakte daar bezoekers duidelijk dat je met het autorijbewijs (b) met een caravancombinatie en camper tot 3500kg kan rijden. Dit is nog steeds bij veel rijbewijsbezitters onbekend. Met enkele lessen bij een BOVAG rijschool kan je perfect op vakantie met het autorijbewijs en een caravancombinatie Ook kunnen bezoekers achter het stuur kruipen van een caravancombinatie en leren van een BOVAG-instructeur eenvoudig en veilig achteruitrijden met een caravan.

Op de Caravana, de grootste kampeerbeurs van Nederland, is BOVAG dit jaar wederom groots aanwezig. Bezoekers van de BOVAG-stand kunnen op de foto voor de BOVAG green screen. Die foto’s tovert BOVAG om tot een vakantiekiekje met een caravan, old timer busje of cabriolet. Ook geeft BOVAG voorlichting over de BOVAG Onderhoudsbeurt en Schadespecialisten voor caravans, campers en vouwwagens.. De Caravana vindt plaats van 21 t/m 26 januari in het WTC-expo in Leeuwarden.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring