Bert de Kroon voorgedragen als voorzitter BOVAG Autodealers

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Een selectiecommissie bestaande uit leden van het bestuur van BOVAG Autodealers heeft Bert de Kroon (45) unaniem voorgedragen als nieuwe voorzitter van de afdeling. De Algemene Ledenvergadering van BOVAG Autodealers verkiest zijn nieuwe voorman op 18 februari 2016.

BOVAG Autodealers is op zoek naar een nieuwe voorzitter omdat de bestuurstermijn van de huidige voorzitter, Eric Tak, in maart 2016 afloopt. Na een sollicitatieprocedure heeft de selectiecommissie van het afdelingsbestuur uitgebreid met een aantal kandidaten gesproken. Daaruit volgde de kandidaatstelling van Bert de Kroon.

Bert de Kroon is een door de wol geverfde auto-ondernemer. Sinds 2003 is hij mede-eigenaar van Vallei Auto Groep, waar hij sinds 2007 algemeen directeur is. Daarvoor was hij onder meer werkzaam bij de Sanato Auto Groep als commercieel directeur en bij Pon’s Automobielhandel, waar hij zich bezighield met marketing, planning, pricing en marketing intelligence.

Bert de Kroon heeft de nodige bestuurlijke ervaring. Hij zwaaide recent af als voorzitter van de Seat Dealercouncil. Hij is actief binnen de Bonus/Marge Werkgroep VW/Audi en in de Leasecommissie VW/Audi/Seat/Skoda. Voorts is hij lid van de Raad van Commissarissen van Rabobank Utrechtse Heuvelrug.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring