Let op: fraudeur sluit leasecontracten onder valse naam

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Op verschillende locaties in Nederland zijn leasecontracten onder een valse naam afgesloten. De daders misbruiken daarbij de naam en bedrijfsnaam van Andre Brode. De politie roept op om alert te zijn en zoekt ondernemers die te maken hebben gehad met deze identiteitsfraudeur(s).

De politie adviseert om aanvragen op naam van Andre Brode en ABC Plus Beheer B.V. extra te controleren. In de bij de politie bekende gevallen, is er door de verdachten gebruik gemaakt van een gewaarmerkt uittreksel van de Kamer van Koophandel en een kopie paspoort. Extra controle kan bestaan uit het laten tonen van het paspoort in persoon in plaats van genoegen te nemen met een kopie die per e-mail wordt verstuurd.

Het gaat om de volgende persoon en contactgegevens:
Dhr. Andre Brode
ABC Plus Beheer B.V.
Nijenburg 31, 1081 GD Amsterdam
020 - 262 5454
andrebrode@mail.com

Voor de duidelijkheid: de 'echte' Andre Brode is volledig te goeder trouw. De daders maken misbruik van zijn bedrijfsgegevens en zijn naam.

Neem contact op met de politie
Heeft u een lopend contract of bent u benaderd door een persoon die gebruik maakt van bovenstaande naam en/of bedrijfsgegevens? Laat dit dan zo spoedig mogelijk weten aan de Politie Amsterdam via (088) 169 41 43. U kunt vragen naar M. van den Berg of G. Maathuis. Neem niet zelf contact op met de mogelijke verdachten.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring