Ledenraad zoekt u! Versterking uit BOVAG Autowasbedrijven

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

BOVAG Autowasbedrijven is op zoek naar een nieuw lid voor de ledenraad. De ledenraad bepaalt mede de koers van de vereniging en komt per jaar 4 à 5 keer bij elkaar. Wilt u ook meedenken en -praten over deze koers? Aanmelden is mogelijk tot en met 30 maart aanstaande.

Profiel

Van leden van de ledenraad van BOVAG wordt uiteraard het een en ander van verwacht. Vanzelfsprekend volgt u de ontwikkelingen in de mobiliteitssector op de voet en voelt u zich betrokken bij deze sector. Lid zijn van de ledenraad is een rol die vrijwillig is, maar niet vrijblijvend. We vragen van u commitment aan de ledenraad voor een periode van 4 jaar. We gaan ervan uit dat u deze taak serieus neemt, met verantwoordelijkheidsgevoel, dat u een enthousiast deelnemer bent en aanwezig bent tijdens de bijeenkomsten. Lid zijn van de ledenraad betekent dat u uw kans kunt grijpen om mede de koers van de vereniging te bepalen. Uiteraard bent u BOVAG-lid en kunt u goed communiceren en samenwerken.

Meld u uiterlijk 30 maart aan

Wilt u zich kandidaat stellen voor de functie in de ledenraad namens BOVAG Autowasbedrijven? Stuur dan uiterlijk 30 maart aanstaande  een e-mail met een korte motivatie en een curriculum vitae naar autowas@bovag.nl (o.v.v. 'vacature ledenraad'). Voor meer informatie kunt u bellen met branchemanager Erik Stern, telefoonnummer: 06 -120 903 33.

Benoeming

Als u zich kandidaat gesteld heeft, nodigen wij u uit voor een gesprek met de voorzitter en een aantal leden van het afdelingsbestuur. Na dat gesprek wordt gekeken of u in aanmerking komt voor de functie. Vervolgens wordt u als lid benoemd tijdens de algemene ledenvergadering van BOVAG Autowasbedrijven op donderdag 26 mei aanstaande. Dit gebeurt met stemmen.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring