Kom naar dé dag voor fietsretailers in 2016

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

De BOVAG Fietsbranchedag is dit jaar een editie om niet te missen. We gaan back to basics op een hele bijzondere locatie: de Zwitsal Fabriek in Apeldoorn. Heeft u zich nog niet aangemeld? Doe dat dan snel, want het is al bijna 15 februari!

Dit jaar gaat de fietsbranchedag terug naar de basis: inhoud en netwerken. Dat geldt ook voor de locatie. Geen poespas, maar wel een unieke plek. De voormalige fabriekshal van de Zwitsal Fabriek wordt deze dag omgetoverd tot congreslocatie. Op het terrein staan foodtrucks, die u tijdens de dag voorzien van hamburgers, friet, een Indische maaltijd en warme wafels.

Fritesbus-k.jpgWaffels-op-wielen-klein.jpg

Samen werkt
Het thema van de dag is ‘Samen werkt’. De relatie tussen dealers en fietsfabrikanten blijft een serieus punt van aandacht. Als BOVAG en de fietsvakhandel meer samen optrekken kunnen we een hoop bereiken. Dit heeft het BOVAG Dealerplatform al bewezen het afgelopen jaar. We krijgen meer grip op de markt, maar we zijn er nog lang niet. Maakt u zich ook zorgen over de toekomst van uw bedrijf en die van de totale fietsvakhandel? En wilt u meewerken aan een oplossing? Dan hoort u erbij te zijn op 15 februari!

Programma

  • U krijgt inzichten uit nieuw onderzoek over het rendement van de branche: hoe staat de branche er nou écht voor en hoe verdient de retail nog geld over 5 jaar?
  • U krijgt een introductie van nieuwe producten en diensten die we onder andere in samenwerking met Enra en Bovemij ontwikkelen. Ook introduceren we nieuwe leaseproducten en een reclameplan voor de e-biker via de vakhandel.
  • Een praktische workshop van Bas Luichjes over hoe je door een bewust inkoopbeleid meer grip op rendement kunt krijgen.
  • BOVAG praat u bij over concrete acties die de samenwerking met onze belangrijkste fietsfabrikanten helpen verbeteren.
  • Inspiratie en energie door Ruud Veltenaar, die u een kijkje geeft in de toekomst. Zowel de toekomst van de wereld, maatschappij als fietshandel.

Meld u direct aan via www.bovagfietsbranchedag.nl.
 

Apeldoorn.jpg   P.S. De Zwitsal Fabriek is een congreslocatie zonder poespas. Dat betekent dat, ondanks dat de weersvoorspellingen goed zijn en er flink wordt gestookt, het wat fris kan zijn. Trek dus voor de zekerheid een warme trui aan!
 


 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring