Cao Tank en Was: bonden terug naar achterban

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

De vakbonden gaan terug naar hun leden om de stand van zaken in de cao te bespreken. Dit bleek tijdens het overleg dat BOVAG en BETA met de vakbonden FNV, CNV, LBV en De Unie op 25 januari hadden.

Deze ronde is op verzoek van de bonden een informeel overleg geworden. “In het informele gesprek zijn alle onderwerpen opnieuw de revue gepasseerd” vertelt Gerlof van Dijk, manager werkgeverszaken van BOVAG. “Nu is voor alle cao-partijen duidelijk waar we het over eens kunnen worden en waar mogelijk nog verschillen van inzicht zijn“.
 
In de voorbereiding op de onderhandelingen van 7 december 2015 en 25 januari jl. hebben BETA en BOVAG veel informatie aangeleverd bij bonden waarmee de werkgeversvoorstellen volledig zijn uitgewerkt. Voor de vakbonden bleek deze informatie nog onvoldoende om tot definitieve afspraken te kunnen komen. Daarom hebben de bonden er voor gekozen om eerst met hun leden in gesprek te gaan voordat er verder wordt onderhandeld.
 
Vervolg
Er is tussen partijen nog geen nieuwe onderhandelingsdatum afgesproken. Zodra er meer duidelijkheid is over het vervolg van de cao-onderhandelingen en de bijeenkomsten van de bonden, informeert BOVAG u.
 
Voor vragen over de cao T&W kunt u terecht op het ledenportaal. Heeft u nog vragen, dan kunt u ook altijd contact opnemen met BOVAG Ledenadvies: 030 6595 300 of via het ledenportaal.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring