ScooterXpress belicht nut en noodzaak van SRN

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Het lifestylemagazine ScooterXpress is onlangs bij Scooter Recycling Nederland over de vloer geweest om de stichting het hemd van het lijf te vragen over het nut en de noodzaak van SRN.

In de laatste editie werd dan ook uitvoerig aandacht besteed aan het belang van SRN en wordt uitgelegd wat het voordeel is voor dealers om zich aan te sluiten en voor consumenten om hun scooter in te leveren.

Een duurzame toekomst staat voorop
Als branchemanager bij BOVAG is Christa Grootveld onder andere verantwoordelijk voor het brom- en snorfietsenbeleid in Nederland. Over SRN zegt zij het volgende: “Duurzaamheid staat bij BOVAG en haar leden hoog in het vaandel. Het is belangrijk om je verantwoordelijkheid te nemen en ervoor te zorgen dat we de wereld en omgeving schoon houden voor volgende generaties. Je oude scooter inleveren bij één van de inleverpunten is een makkelijke manier om deze verantwoordelijkheid te nemen.”

Het belang van Scooter Recycling Nederland
Het artikel gaat dieper in op het nut en de noodzaak van SRN. Het legt de consument uit waarom hij er goed aan doet om zijn scooter in te leveren bij één van de aangesloten innamepunten. Ook wordt uitgelegd waarom het belangrijk is dat scooterdealers hun verantwoordelijkheid nemen en hoe zij zich kunnen aansluiten bij het netwerk van SRN. Christa Grootveld: “Met SRN wordt een belangrijke stap gezet richting een schoner milieu. Het is belangrijk dat de scooterdealer meedoet en zich aansluit bij het netwerk van SRN om het de consument makkelijk te maken overal zijn scooter kwijt te kunnen.”

Lifestylemagazine over scooters, motors en fietsen
ScooterXpress is een blad voor de scooterrijder en –dealer en houdt haar lezers op de hoogte van alle ontwikkelingen en nieuwtjes omtrent brom- en snorfietsen, motors en (elektrische) fietsen. Het is mogelijk om de losse nummers online te bestellen, te kopen bij één van de verkooppunten of een abonnement af te sluiten op het tijdschrift.

Bent u al inleverpunt of demontagebedrijf? Kijk hier voor meer informatie of ga naar www.scooterrecyclingnederland.nl/dealers.

"Scooterdemontage is een extra service die elk scooterbedrijf zou moeten aanbieden", volgens Marco van Rijn van Van Rijn & Co. Lees zijn verhaal op de website van SRN.  

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring