Save the date: regiobijeenkomsten Fietsbedrijven

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

BOVAG Fietsbedrijven organiseert in het najaar 5 regiobijeenkomsten. Deze avonden gaan over uw verdienmodel en de samenwerking met de fabrikant. Ook de datum van de volgende fietsbranchedag is al geprikt. Reserveer de data alvast in uw agenda!

De regiobijeenkomsten borduren verder op het onderzoek ‘Samen vernieuwen’ over de toekomst van de fietsretail, zoals gepresenteerd op tijdens de fietsbranchedag in Apeldoorn. Uit dat onderzoek blijkt dat het huidige verdienmodel, gebaseerd op de verkoop van nieuwe fietsen, te weinig oplevert. Overproductie van fietsen zorgt voor prijsdruk en de kosten nemen alleen maar toe.

Een van de speerpunten van het BOVAG Dealerplatform dit jaar is het optimaliseren van de waardeketen. Een efficiënte keten, waarbij betere afspraken over de onderlinge samenwerking worden gemaakt, levert beide partijen meer op. En waarin meer vraaggestuurd wordt geproduceerd, op basis van de levenscyclus van het product.

Hoe kunnen we beter samenwerken met fabrikanten en leveranciers? Hoe kunnen we als collectief voor een toekomst zorgen, waarin we geld blijven verdienen? Dat hoort u tijdens de regiobijeenkomsten.

We hopen u te ontmoeten op één van de volgende data:
  • 3 oktober: Zwolle
  • 10 oktober: Akersloot
  • 31 oktober: Dordrecht
  • 28 november: Eindhoven
  • 14 december: Bunnik
Noteert u gelijk de datum voor de fietsbranchedag in uw agenda? Die vindt plaats op maandag 6 februari 2017. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring