Nieuwe reeks workshopprogramma’s Connect

Laatste update 14 augustus 2017 Leestijd: 2 min

Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Snapchat, LinkedIn. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Tijdens het praktische workshopprogramma van Connect leert u slimme keuzes te maken als het gaat om de eindeloze online mogelijkheden.

De komst van diverse nieuwe media en de smartphone maken het gemakkelijker om te communiceren met uw klanten. Hoe pakt u dit slim aan en zorgt u ervoor dat deze middelen voor u werken? En waar haalt u de tijd vandaan om dit goed op te pakken? Connect helpt u in te spelen op deze veranderingen: hoe u omgaat met de ‘nieuwe consument’, hoe u kunt werken aan klantenwerving/-binding en welke aanpak past bij u en uw bedrijf.

Nieuw: ochtendprogramma

Het workshopprogramma van Connect is exclusief voor BOVAG-leden en telt vier fysieke workshops, die wekelijks plaatvinden. Ook krijgt u als deelnemer een jaar lang toegang tot de digitale leeromgeving van Connect. Op veler verzoek zijn er dit jaar naast avondprogramma’s (vanaf 16:30 uur) ook ochtendprogramma’s (vanaf 09:30 uur).

Kosten en meer info

De marktwaarde van het workshopprogramma is € 2.000,-. Exclusief voor BOVAG-leden bieden wij dit programma aan voor € 945,-. BOVAG-bedrijven die bij OOMT zijn aangesloten, krijgen nog eens € 550,- subsidie. Kijk voor de data en locaties op www.eenvoudigallesonline.nl.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring