Grote rijscholen: 5 redenen om op 25 april te komen

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Op 25 april is er speciaal voor grote rijscholen een ledenbijeenkomst in het BOVAGhuis. Rijlesfinanciering, het nieuwe BOVAG Garantiefonds en marketing staan onder andere op de agenda. Lex Wierks van Verkeersschool Wierks geeft vijf redenen waarom uw rijschool niet mag ontbreken op deze bijeenkomst.

“U krijgt spijt als u niet komt, want de inhoud is ontzettend interessant. Het wordt een informele bijeenkomst met een serieuze tint”, volgens rijschoolhouder en vice-voorzitter van BOVAG Rijscholen Lex Wierks. Hij geeft u vijf redenen om te komen:

1. Primeur: doe mee met een nieuw product
“Bovemij geeft een voorproefje van een nieuw product in ontwikkeling: de rijlesfinanciering. Een interessant product voor klanten om hun rijbewijs mee te financieren. Bijvoorbeeld als een klant aanhikt tegen het vooruit betalen van de rijopleiding. Dit product wordt nog niet breed uitgerold, maar als grote rijschool krijgt u alvast de unieke kans om 'proef te draaien'. Een mogelijkheid om uw rijschool nog aantrekkelijker te maken voor klanten.”

2. Krijg een introductie van het nieuwe BGF
“Het nieuwe BOVAG Garantiefonds is in februari aangenomen door de Algemene Ledenvergadering. De 25ste krijgt u uitleg van hoe het nieuwe fonds in elkaar steekt. Uiteraard kunt u ook uw vragen stellen.”

3. Ontvang praktische adviezen op het gebied van rijscholenmarketing
“Yana Ivanova van Rijschoolvandaag.nl geeft tips op het gebied marketing, speciaal gericht op rijscholen. Bij voldoende interesse geeft ze een later dit jaar een hele training. Op april licht ze alvast een tipje van de sluier.”

4. Hoor hoe u online in contact komt met bestuur én collega’s
“Tijdens de bijeenkomst krijgt u een demo van hoe het forum op BOVAGhuis.nl werkt. We willen leden oproepen om actief gebruik te maken van dit forum. Op basis van de signalen die leden onder andere hier afgeven, maakt het afdelingsbestuur beleid. Via BOVAGhuis.nl kunnen leden ook onderwerpen voor de bestuursvergadering indienen. Daarnaast is het een plek waar u vragen kunt stellen aan BOVAG of in contact kunt komen met andere (grote) rijschoolhouders. Over heel praktische zaken, bijvoorbeeld over marketing, beurzen, vrachtwagenspiegels of de vervanging van de VAR-verklaring.” 

5. Doe nieuwe ideeën op voor uw rijschool
“Er is deze dag volop tijd om te netwerken met collega’s in de branche. Ik heb een hoop goeie ideeën, een hoop daarvan heb ik van anderen gekregen. U hoeft niet alles zelf te bedenken! Het is ontzettend nuttig om ervaringen en ideeën uit te wisselen met gelijkstemde rijschoolondernemers.”

Meld u direct aan
Geïnteresseerd? U bent van harte welkom op 25 april in het BOVAGhuis in Bunnik. Het ontvangst start om 15.30 uur en de bijeenkomst sluit om 18.00 uur af met een dinerbuffet. Kijk voor meer informatie op leden.bovag.nl/bijeenkomstenrijscholen of meld u direct aan.

Bijeenkomsten voor grote rijscholen
BOVAG organiseert in 2016 elke maand een ledenevent. Op verzoek van leden doen we dit kleinschalig én steeds voor een specifieke doelgroep. Speciaal voor de grote rijscholen organiseert BOVAG dit jaar drie bijeenkomsten, met elk een ander programma. De bijeenkomsten worden mede mogelijk gemaakt door Bovemij.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring