BOVAG-promotie op groots camperevent in Zandvoort

Laatste update 19 juli 2017 Leestijd: 0 min

Op Circuit Park Zandvoort is op 22, 23 en 24 april 2016 een groot camperfestijn: de NKC Camper Experience (NCE). BOVAG is van de partij met een groot fietsparcours en de BOVAG-werkplaats.

De NKC Camper Experience staat vol nuttige, maar vooral leuke activiteiten. Bezoekers kunnen deelnemen aan een uitgebreid aanbod van activiteiten en workshops. “Voor doorgewinterde of startende camperaars is DE NCE het ideale evenement. BOVAG-leden, fabrikanten, importeurs, toeleveranciers, Bovemij en NKC kunnen je alles vertellen over de nieuwste modellen, accessoires, regelgeving, verzekering en onderhoud,” zegt Toine Crone, branchemanager BOVAG Caravan- & Camperbedrijven.

Op het BOVAG-fietsparcours legt ex-profrenner Henk Lubberding de bezoekers alles uit over de elektrische fiets en een goede houding. BOVAG wordt ondersteund door BOVAG-leden Ronald Schot, Rijwielspecialist Hart, EVC en Shinga. Crone: “Samen met deze leden laten we zien dat de elektrische fiets het ideale vervoersmiddel is voor de camperaar. Op het parcours kunnen de bezoekers kennismaken met diverse modellen en merken. We verwachten dit weekend duizenden camperaars enthousiast te maken voor de elektrische fiets.”

In de BOVAG-werkplaats kunnen bezoekers terecht voor vragen over onderhoud, verzekering en financiering. “We hebben BOVAG-keurmeesters ter plaatse om alle technische vragen te beantwoorden over onderhoud en schadeherstel aan campers,” sluit Crone af.

Pechhulp

Met ruim 1400 campers ter plekke is de kans dat er iemand pech heeft vrijwel zeker. Daarom is er een servicebus van BOVAG aanwezig om bezoekers weer op weg te helpen. De pechservice is zondagavond en maandagochtend beschikbaar voor de weekendbezoekers van de NKC.
Kaarten bestellen en meer informatie over het evenement vindt je op http://www.nce16.nl

 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring