Zo gaat het verder met onze schadeafdeling

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Er komt een nieuwe afdeling schadeherstel voor BOVAG-leden. Dat staat inmiddels vast. Maar hoe gaat dit in zijn werk? Wat komt er bij kijken? BOVAG informeert leden met volwaardige schadeherstelactiviteiten 9 oktober over de stand van zaken. Mis het niet, en meld u nu aan.

BOVAG kondigde afgelopen zomer de oprichting van een afdeling schadeherstel aan, en heeft in de tussentijd uiteraard niet stil gezeten. Algemeen-directeur Peter Niesink praat leden met volwaardige schadeactiviteiten 9 oktober bij over de laatste ontwikkelingen. Hoe wordt de schadeafdeling vormgegeven? “Het gaat om toegevoegde waarde leveren aan klanten. BOVAG kan vanuit schadeherstel naar mobiliteitsconcepten kijken en partijen bij elkaar brengen.”

Autoschadeherstel is een prachtige branche met echte vakmensen. Maar dat vak is sterk aan veranderingen onderhevig. Auto’s worden complexer en dat geldt ook voor de manier waarop schades moeten worden hersteld. “Er ontstaat steeds meer verschil tussen cosmetische en complexe schades”, zegt Niesink. “Het gevolg van toenemend gebruik van diverse materialen en hoogwaardige elektronica. Dat vraagt om meer samenwerking met autobedrijven, verzekeraars en fabrikanten. En dus om innovatie binnen de sector en belangenbehartiging van BOVAG.”

De bijeenkomst vindt vrijdag 9 oktober plaats in het BOVAGhuis in Bunnik en duurt van 13.00 tot 15.00 uur. Leden met volwaardige schadeherstelactiviteiten kunnen zich hier aanmelden.  

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring