Waarom u de algemene ledenvergadering niet wilt missen

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Dit jaar staat de jaarlijkse algemene ledenvergadering op 15 oktober volledig in het teken van uw toekomst. Drie experts praten u bij over vernieuwende retailconcepten, efficiënte personeelsplanning en succesvolle bedrijfsvoering. Omringd door de vernieuwende omgeving van SchipperStop staat deze dag volledig in het teken van kennis en inspiratie.

De rol van de tankshops verandert aanzienlijk in de veranderende petrol markt. Paul Bouman van Affetto Instore weet daar alles over en zal tijdens de algemene jaarvergadering delen hoe u meer rendement uit uw tankshop kunt halen. Thomas van de Ende zal u als oprichter van de innovatie personeelplanningsoftware Dyflexis waardevolle tips geven hoe u met de juiste inzet van uw personeel geld kunt besparen. En na een uitgebreid buffet geven Paul Hofmeijer en Jean Paul de Poorter van MMG Advies een aantal mogelijke toekomstscenario´s op basis van de Visie op Duurzame Brandstoffen die Bovag eerder dit jaar publiceerde. Want dat er veel gaat veranderen in de tankstationbranche dat weten we. Maar wat dit concreet voor u kan betekenen, dat vertellen zij u tijdens deze inspirerende avond.

Nog een reden om te komen
Tijdens de algemene jaarvergadering kunt u zich niet alleen laten informeren, maar ook laten inspireren. En waar kan dit beter dan buiten de deuren van uw eigen zaak. SchipperStop zet zijn deuren voor u open. Deze distribiteur herbergt niet alleen een tankstation met tal van alternatieve en speciale brandstoffen, maar ook een compleet businesscenter met flexwerkplekken, een wasstraat voor auto’s én trucks, bandenservice, opslagruimte, een riante lunchroom en – u leest het goed – een ‘doggy wash’. Alleen al het kijkje in de keuken van dit bedrijf is een reden om u in te schrijven voor de jaarvergadering.

Mis het niet! Klik hier voor het complete programma en aanmelding.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring